Kezdőlap

 

Intézményünkben történt

Oldal 1 ennyiből: 18  >  >>

Európa-projekt keretében a 4. b osztály a németországi Kiel városában tanuló gyerekekkel lépett kapcsolatba. Rövid, kis felvételeken mutatják be a mindennapjaikat az iskolában.

A 4.b osztály elvetette a Luca-napi búzát.

Az alsós kórus gyermekei szorgosan gyakorolnak az Adventi jótékonysági koncertre. Idén legtöbben a kis elsősök vannak, akiknek a német dalok tanulása során sok új szóval gazdagodott a tudása.

Évek óta megrendezzük a kollégium szobák közötti focibajnokságát, Frankelkolesz Liga néven. A hétfő délutánonkénti mérkőzések félidejéhez érkeztek, véget ért az őszi szezon. Folytatás januárban.

December 7-én, szombaton pályaválasztási projektnapot tartottunk az MNÁMK alsó tagozatán.

Kicsik és nagyon együtt várják a karácsonyt.

2019. december 9-én az itthon és külföldön egyaránt ismert íróval és emellett tehetséges zenésszel, név szerint Kovács Attilával találkozhattak a felső tagozat tanulói. Az író rendhagyó előadás keretében, eredeti módon kalauzolta diákjainkat az olvasás világába.

2019. december 5-én, csütörtökön a 2. c osztályban jártak a nagycsoportosok a Napsugár csoportból. Közösen dolgoztuk fel a madáretetés témáját, felhívva a gyermekek figyelmét ennek fontosságára télen.

„Ép testben ép lélek” – tartja a mondás. Az MNÁMK felső tagozatán változatos programokkal gondoskodtunk e cél eléréséről. 

Vuity András, 6. c osztályos tanuló eredményesen szerepelt a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvú Általános Iskola által szervezett országos német szavalóversenyen.

© Copyright 2015 - MNÁMK