Tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 3  >  >>

2018. március 14-én a sportcsarnokban került megrendezésre a március 15-ei ünnepségünk.

Egy havas, hideg délutánon szavalóversenyt rendeztünk iskolánk legkisebbjeinek.  A 30 lelkes kispajtás szebbnél szebb versekkel szórakoztatott bennünket. 

2018. február 27-én került megrendezésre szavalóversenyünk iskolai fordulója az 5-6. évfolyam számára.

2018. február 16-án került megrendezésre az alsósok farsangi ünnepsége.

2018. február 3-án került megrendezésre az MNÁMK hagyományos svábbálja.

Február 19-én került megrendezésre iskolánkban az 1-2. osztályosok német nyelvű szavalóversenye. A két évfolyamból összesen 23 tanuló jelentkezett a megmérettetésre.

Idén is megrendeztük a helyesírási versenyt a 3. és 4. évfolyamos diákok számára. A két évfolyamból összesen 55 tanuló jelentkezett a megmérettetésre.

Immár hagyomány iskolánkban, hogy a 2.,3. és 4. évfolyamokon ősszel és tavasszal is Játékos német nyelvi versenyt szervezünk, ahol a gyerekek nem csak német nyelvtudásukról, hanem ügyességükről, logikájukról, helyesírásukról is számot adnak. Az idei verseny november 19-én került megrendezésre.

Az adventi időszakban csaknem 100 cipősdoboznyi ajándék gyűlt össze iskolánkban, melyet a Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat juttatott el hátrányos helyzetű családokhoz.

Az MNÁMK Általános Iskolájába advent idején érkezett egy kérés, hogy a nagybeteg miskei Szilvási Jázmin Natáliának küldjünk képeslapot. A 3.c osztály minden diákja nagy örömmel teljesítette a kérést.

Amennyiben az elmúlt tanévek eseményeit szeretné megtekinteni, kattintson az alábbi linkre: DigiÉvkönyv


 

© Copyright 2015 - MNÁMK