2018/19-es tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 4  >  >>

2019. március 18-án Baján, a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában került megrendezésre a Bátrak Ligája – Rákóczi Kupa vetélkedő sorozat 5 magyarországi és  5 külhoni magyar alapfokú köznevelési intézmény részvételével. 

2019. március 11-én szavalóversenyt rendeztünk az alsó tagozatos diákoknak.

Március 6-án, szerdán délelőtt a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola által szervezett rendhagyó, komplex tanórán vettek részt iskolánk alsó tagozatos diákjai. 

„Élvezem a németet” címmel szervezte meg általános iskolánk a városi német versenyt. Az elnevezés „telitalálatnak" bizonyult, hisz minden felső tagozatos tanuló, aki a Sugovica ÁMK-ból, Szent László ÁMK-ból és MNÁMK-ból március 5-én részt vett ezen a vetélkedőn, élvezte a játékos feladatokat. Bizonyítva egyúttal, hogy a tanulás is lehet élményforrás.

2019. 03. 05-én került megrendezésre a városi Játékos német nyelvi verseny. Három általános iskola képviseltette magát a 3-4. évfolyamon: Sugovica Sportiskolai Általános Iskola, Szent László ÁMK és az MNÁMK. 

2019. február 27-én került megrendezésre a felső tagozaton a német nyelvű szavalóverseny.

Február 25-én került megrendezésre iskolánkban az 1-2. osztályosok német nyelvű szavalóversenye.

Február 14-én rendezte meg a Bajai Szentistváni Általános Iskola a "Szép magyar beszéd" verseny járási fordulóját. Iskolánkat Mikó Márta 5. a osztályos tanuló képviselte. 

Különleges, kerekes székes vendégek érkeztek az MNÁMK alsós diákjaihoz. A Nem Adom Fel Alapítványtól Balázs bácsi és Szabolcs bácsi jött el hozzánk és mesélt a kerekes székkel élő emberek mindennapjairól, alapítványukról és saját életükről. 

2019. február 15-én ismét megtelt a sportcsarnok szebbnél-szebb, ötletesebbnél-ötletesebb jelmezbe öltözött gyerekekkel.

© Copyright 2015 - MNÁMK