2018/19-es tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 2  >  >>

2019. március 18-án Baján, a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában került megrendezésre a Bátrak Ligája – Rákóczi Kupa vetélkedő sorozat 5 magyarországi és  5 külhoni magyar alapfokú köznevelési intézmény részvételével. 

GEOWETTBEWERB 2019-LANDESRUNDE

FÖLDGÖMB „Ésszel járom be a Földet”

Ma kerül megrendezésre a 'Vitázik a világ ifjúsága' iskolakvalifikációs fordulója iskolánkban. 

Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája a nagykövet iskolák – így az MNÁMK – diákjai, a senior nagykövetek és a Szavazni fogok ’19 kampány önkéntesei számára kétnapos ifjúsági rendezvényt szervezett Budapesten.

Idén ismét megrendeztük a már hagyományos svábbálunkat az MNÁMK sportcsarnokában.

Már hagyománnyá vált, hogy diákjaink vitakultúrájának fejlesztését egy intenzív tréningnappal is segíteni szeretnénk, amelyre idén 2019. január 24-én került sor. Ezen a napon  Nick Patrick - egykori versenyző - tartott workshopot iskolánkban a gimnazista tanulóknak.

9.c osztály a Nagy István Képtárban.

Az MNÁMK pályaorientációs programjának keretén belül 2018. december 7-én került immár negyedik alkalommal megrendezésre az intézmény pályaorientációs vására.

A 2018-2019-es tanévben immáron tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a Frankelos és MNÁMK Baráti Kör szervezésében 2018. december 8.-án gimnáziumunkban a már hagyománnyá vált pályaválasztási börze az iskola 11.-12. osztályos tanulói számára.

2018. november 6-án tartottuk az Implom József helyesírási verseny iskolai fordulóját. A versenyre 9-12. évfolyamra járó diákok nevezhetettek. 

© Copyright 2015 - MNÁMK