2018/19-es tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 3  >  >>

2019. május 8-án Dorfprojekten járt a 9.a és 9.b osztály Mecseknádasdon.

2019. április 26-án került megrendezésre az MNÁMK Gimnáziumának és Szakgimnáziumának ballagása.

Az MNÁMK kórusa, néptánccsoportja és kollégiumi zenekara Németországban vendégszerepelt a krölpai kórus meghívásának eleget téve. A német Vocalitas Krölpa (Türingia tartomány) kórushoz több mint 20 éves kórusbarátság fűzi a bajai német iskolát. A két évtized során kölcsönös látogatások és színvonalas fellépések, közös éneklések jellemezték a kórusok együttműködését.

Kulturális örökségek digitalizálásáról szóló tanulmányi versenyt hirdetett a Szegedi Tudományegyetem, melyen Rácz Fanni, 11.C osztályos tanuló vett részt iskolánkból.

A költészet napján, április 11-én rendezték meg a városi szavalóversenyt az MNÁMK aulájában. Az Ady-emlékévben a "kötelező" verset Ady utolsó két kötetéből választhatták a diákok. 

2019. március 30-án Kárpáti Tirza és Vidákovics Ralf képviselték középiskolánkat az Eötvös József Kárpát-medencei szónokverseny regionális fordulóján.

2019. március 18-án Baján, a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában került megrendezésre a Bátrak Ligája – Rákóczi Kupa vetélkedő sorozat 5 magyarországi és  5 külhoni magyar alapfokú köznevelési intézmény részvételével. 

Egységes iskolához méltóan az alsó a felső tagozat és a gimnázium együtt ünnepelte március 15-ét. Minden intézményegységből voltak szereplői a látványos műsornak. 

GEOWETTBEWERB 2019-LANDESRUNDE

FÖLDGÖMB „Ésszel járom be a Földet”

Ma kerül megrendezésre a 'Vitázik a világ ifjúsága' iskolakvalifikációs fordulója iskolánkban. 

© Copyright 2015 - MNÁMK