hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Egészségnap az általános iskola alsó tagozatán

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Egészségnap az általános iskola alsó tagozatán

Június 16-án szerveztük az általános iskola alsó tagozatán az Egészségnapot. Változatos programokon vettek részt tanulóink.

A gyerekek megismerték a klubnapközi keretei között folyó vívás szakkör munkáját. Erdős Csaba, a Bajai Vívó Sportegyesület vezetője tanítványaival bemutatta egy edzés folyamatát. Bemutattak egy asszót és 5 tusig küzdöttek.

Ellátogatott iskolánkban a EURYTHMIE Alapfokú Művészeti Iskola társastánc tanszakáról Pestality Bianka. Kocsis Zsanett vezetésével bemutatták a klubnapköziben megtanult produkciójukat. Megmozgatták az egyész tanuló közösséget, salsa alaplépéseket tanítottak.

Deák Barbara zumba foglalkozásokat tart az alsó tagozaton. A csoport az ügyes lányokkal 3 táncot is előadott, és megtanítottak nekünk egy hörcsögtáncot.

Ezek után a sportcsarnok hangos lett a szurkolástól. Az évfolyamok, osztályok egymással sorversenyen mérték össze gyorsaságukat és egyensúlyérzéküket. A gyerekek lelkesen szurkoltak egymásnak.

A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány munkatársai minden osztályban bemutatták a kutyáikat. Egy PPT-vel kísérve előadást tartottak a segítő kutyákról, miközben feladatokat oldottak meg a terápiás kutyák segítségével.

Egy izgalmas napot töltöttünk együtt, nagyon jól éreztük magunkat!

További cikkek