hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Gólyatáborral kezdtek a kollégisták

MNÁMK-UBZ > Kollégium > Gólyatáborral kezdtek a kollégisták

Méghozzá az MNÁMK-ban. Szabó László nevelőtanár, a program szervezője már az elmúlt tanév végén egyeztetett a részletekről az akkor még 11-esekkel, a jelenlegi végzősökkel. Ennek köszönhetően a 2023. augusztus 28-án, hétfőn kezdődött és augusztus 31-én, csütörtökön délután zárult tábor számos érdekes és hasznos ismeretet tartogatott a „Gólyák” számára.

Kisvonattal megtekintették Baja nevezetességeit, tréfás feladatokat megoldva bejárták a várost, ellátogattak a piacra és természetesen megismerkedtek az intézménnyel. Volt hajnali ébresztő és vízibomba csata, Ki mit tud? és reggeli torna. A zenei kompetenciák fejlesztésének köszönhetően új diákjaink már kellő biztonsággal éneklik az intézmény indulóját.

Le a kalappal a 12-esek előtt! Az elmúlt tíz év egyik legjobb hangulatú Gólyatáborát vezényelték le. Önállóan, kreatívan, pörgősen, zökkenőmentesen. Sok nevetés, számos megható pillanat jellemezte az együtt töltött négy napot. Egy biztos: a nagyok mindent elkövettek azért, hogy áthidalják a kicsik számára nem könnyű átmenetet az otthon és a kollégiumi élet között. Tették mindezt úgy, hogy közben közösséget is építettek. Köszönet érte!

Fiedler Antal

A Bajai Televízió rövid összeállítása:

További cikkek