hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Kétnapos ifjúsági EPAS-rendezvény Budapesten

MNÁMK-UBZ > Gimnázium > Kétnapos ifjúsági EPAS-rendezvény Budapesten

Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája a nagykövet iskolák – így az MNÁMK – diákjai, a senior nagykövetek és a Szavazni fogok 19 kampány önkéntesei számára kétnapos ifjúsági rendezvényt szervezett Budapesten.

Iskolánkat három diák, Dragity Nikoletta, Pauna Csenge és Reinhardt Krisztofer képviselte a rendezvényen, az iskola senior nagykövete, Dr. Major Hajnalka kíséretében.

Krisztofer, Csenge és Niki a rendezvény helyszínén

„A szervezőknek hála, rengeteg izgalmas és érdekes programon vehettünk részt ezen a két napon. A programok változatosak voltak, többféle megközelítésben hallhattuk az előadók saját véleményét és személyes tapasztalatát egy-egy adott témán belül.

Az egész workshop lényege az volt, hogy megismerjük az Európai Uniót, az európai parlamenti választást, a saját lehetőségeinket, emellett pedig tapasztalatokat és új barátokat gyűjtsünk.”

                                                                                     Dragity Nikoletta, 11.C

Stephen Clark, az EP kapcsolattartó irodák igazgatója

Reinhardt Krisztoferrel

További cikkek