hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Kollégiumi Gólyatábor 2021

MNÁMK-UBZ > Gimnázium > Kollégiumi Gólyatábor 2021

Hagyományainknak megfelelően idén is megrendeztük az MNÁMK Kollégium Gólyatáborát leendő kollégistáink számára. Az augusztus 18-22-ig tartó öt napon összesen 47 új diákot köszönthettünk köreinkben.

Szabó László kollégiumi nevelőtanár, a tábor főszervezője változatos programokat állított össze 12. évfolyamos, lelkes segítőivel. Az első esti bajai kisvonatozás, majd rövid bemutatkozás után, reggelente játékos tornával indultak a napok. A folytatásban szerepelt városi akadálypálya tréfás feladatokkal, iskolabejárás, éjszakai kincskeresés, ki mit tud, a Frankel-induló megtanulása, majd zárásként vasárnapi bolhapiacozás. Mindez sok mókával és kacagással.

A 12-esek maximálisan kitettek magukért, igazi mentorként viselkedtek a négy nap alatt. A kicsik eleinte ugyan megszeppenve álltak végzős társaik előtt, de aktívan vettek részt a programokban, és a tábor végére már felszabadultan közlekedtek a kollégiumban. Leendő új otthonukban.  

A cél, hogy új diákjaink még a tanítás kezdete előtt megismerhessétek társaikat, iskolánkat, kollégiumunkat, hagyományainkat és szokásainkat maradéktalanul megvalósult. Bízunk a hasonlóan sikeres folytatásban!

Fiedler Antal

További cikkek