hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Nagyszerű sikerek a ‘Nachbarn im Osten’ versenyen

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Nagyszerű sikerek a ‘Nachbarn im Osten’ versenyen

Az MNÁMK a Németország Baden-Württemberg tartománya és a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata által közösen szervezett versenyen szép eredményeket ért el.

Joó-Kovács Nikolett és Markovics Janka (10.d) Öko-Tábor a Bodeni-tónál c. interaktív prezentációjával első helyezést ért el az ?Írás és alkotás? kategóriában. (A prezentáció az alábbi képre kattintva megtekinthető.)

Az „Írás és alkotás” kategória nyertesei: Joó-Kovács Nikolett és Markovics Janka (10.d)
A nyertesek felkészítő tanárukkal

A verseny másik – ‘Művészeti alkotások’ – kategóriájában is szép eredményeket értek el az általános iskola felső tagozatos diákjai ablakképeikkel. Közülük Trunk Anna, 8.c osztályos tanuló érte el a legjobb helyezést – hetedik lett a kategóriában.

Trunk Anna (7c) alkotásával

Összesen 150 MNÁMK-s diák vett részt eredményesen a versenyen. Ezúton köszönjük a szervezőknek, Baden-Württemberg tartománynak és a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának a szervezést, melynek köszönhetően a két ország diákjai jobban megismerhették egymás kultúráját.

Gratulálunk minden részvevőnek a sikeres részvételért!

További cikkek