hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Osztálydélután és tanulószoba

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Osztálydélután és tanulószoba

Osztálydélután

   Egy csütörtöki matekórán Erzsi néni mondta, hogy ma lenne egy osztálydélután.

   Azután még volt egy osztályfőnöki óránk, amin liliomot hajtogattunk anyák napjára. Egy kicsit nehéz volt, de megérte megcsinálni, mert szép lett. Nagyon tetszett ez az óra. Ezek után jött a várva várt osztálydélután. Sajnos nem tudtam részt venni, mert programom volt. Szerettem volna részt venni, de már nem tudtam lemondani a programomat. 

   Remélem, máskor majd részt tudok venni!

Lara 

Maja készítette Anyák napjára

Léna alkotása

Húsvét előtt készült

Osztálydélután

Szerda délután 14:00-kor osztálydélutánt tartottunk. Akinek valami fontos dolga volt, az nem tudott ott lenni. Először is beléptünk a MozaBook-ba és kiválasztottuk, hogy melyik társasjátékot akarjuk játszani. A szokásos szerencsekereket játszottuk. 2 menet volt. Szerintem ez az osztálydélután nagyon jóra sikerült. Szerintem máskor is tarthatnánk megint ilyet.

Nekem az tetszett benne a legjobban, hogy együtt volt az osztály. A szerencsekerék izgalmas volt. 1-1 lett a végén az állás. A legjobb benne az volt, hogy sokat nevettünk.

Dominik

Diákok véleménye a digitális tanulószobáról

„Én azért szeretem a tanulószobát, mert mindig lehet kérdezni, ha valami nem megy. Ezen kívül jó, hogy van lehetőség tanárnőkkel együtt mókázni. Még soha nem volt unatkozás, viccelődünk, a nevetés soha nem marad el. Mindig van egy téma amiről beszélgetünk, ha éppen nem játszunk valamit  – például állatok, kedvenc tevékenységünk szabadidőnkben stb.”

„Nekem mind a kettő tanulószoba tetszik! Az is, amikor a suliban leckét csinálunk és utána játszunk! Meg ez is, hogy így itthon tartjuk a Tanulószobát. Amikor itthon vagyunk és akkor tartjuk a tanulószobát, akkor scribbl.io-zni szoktunk!  Mostanába inkább beszélgetünk! Mindenki elmondja a véleményét! Meg amit szoktunk kérdezni, Ildi néni arra is szoktunk válaszolni! Szerintem nem is olyan rossz még talán így jobb is!  Nekem mind a kettő Tanulószoba tetszik, de legjobban a mostani tetszik mert beszélgetünk és játszunk!”

„Azért szeretek tanulószobán lenni, mert ott iskolán kívüli dolgokról is tudunk beszélni az osztálytársaimmal és sokat szoktunk játszani is. Ildi néni nagyon kedves és aranyos, mindig beszélget velünk, megkérdezi, hogy hogy vagyunk. A keddeket és a csütörtököket mindig nagyon várom.”

„Miért szeretem a tanulószobát? Azért szeretem, mert nagyon unalmas már az itthonlét és csak azokkal az emberekkel beszélek, akikkel majdnem minden nap . Jó érzés kikapcsolódni az osztálytársaimmal és néhány tanárral. Jókat tudok nevetni, és ha baj van, elmondom és ők ( a tanulószobások) segítenek, próbálnak megnevettetni (na ez mindig sikerül). Sokat játszunk és elfelejtjük egy másfél órára hogy mi zajlik a világban és csak arra gondolunk, hogy tanulószoba, de jó!”

További cikkek