hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Rendhagyó pályaválasztási börze

MNÁMK-UBZ > Egységes Iskola > Rendhagyó pályaválasztási börze

Régi hagyomány, hogy az MNÁMK-s nyílt nap egyik kísérő rendezvénye a már végzett diákok által tartott Pályaválasztási börze. A XVI. alkalom egyedire sikeredett, hiszen a koronavírus-járvány miatt, a rendezvény online térbe költözött.

Ez azonban semmit sem vont le az értékéből, így is sok érdeklődő kereste fel régi diákjaink előadásait. A 11 és 12-es MNÁMK-sok beszámolót hallhattak számos egyetemi, főiskolai hallgatótól, külföldön tanuló és élő volt diákunktól és már a munka frontján tevékenykedő előadóktól. A teljesség igénye nélkül előadást tartott gyógypedagógiai-, informatikai-, egészségtudományi-, testnevelési-, vegyészeti-, közgazdasági-, orvosi-, jogi-, pedagógiai-, gépészmérnöki kar hallgatója az ország számos egyeteméről. Hangzott el tájékoztató külföldi egyetemekről is és a már dolgozó volt diákjaink bevezették a mostaniakat többek között a marketing menedzser, a jogász, a coach és karrier tanácsadó, illetve a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakma rejtelmeibe.

Lengyel Anita és Révainé Schőn Teréz

Révainé Schőn Teréz, Lengyel Anita és Szauter Terézia szervező munkájának köszönhetően a hasznos információkon túl, számos, a jövőben fontos kapcsolat jött létre hallgatók és előadók között. Értékes hagyomány ez. Bízunk benne, hogy jövőre újra találkozunk, de akkor már élőben!

Fiedler Antal

További cikkek