hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Szülői klub az MNÁMK-ban

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Szülői klub az MNÁMK-ban

Felelős Szülők Klubja, avagy kerekasztal beszélgetés a gyerekekről, a gyerekekért.

Ezzel a gondolattal indult útjára egy programsorozataz MNÁMK Óvodája és Általános Iskolája közös szervezésében. A cél, hogy a szülőkkel együtt közös gondolkodás, beszélgetés keretében keressünk segítséget az otthoni, illetve iskolai nevelés és oktatás során felmerülő kérdésekre, problémákra, s ezáltal hatékonyabban tudjunk együttműködni.

Az első alkalommal gyakorlati tanácsokat kaphattak az érdeklődők az iskolába lépéshez szükséges ismeretekről, képességekről és készségekről, az otthoni felkészítés játékos lehetőségeiről, valamint arról, hogy milyen módon lehet az íráskészséget fejleszteni.

A meghívott előadók Horváth Mónika és Kovács- Szabó Andrea a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Bajai Tagintézménye szakemberei voltak.

Köszönjük az értékes gondolatokat, tanácsokat előadóinknak és az érdeklődést a szülőknek és pedagógusoknak!

További izgalmas és hasznos témákkal várjuk a kedves szülőket a tanévben, legközelebb december 8-án a nyelvi és beszédfejlődés témakörben.

További cikkek