hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Végzősként jutottunk az ország 16 legjobb vitázója közé

MNÁMK-UBZ > Egységes Iskola > Végzősként jutottunk az ország 16 legjobb vitázója közé

2022.03.22-én rendezték meg Pécsett a Jugend debattiert vitaverseny iskolahálózati kvalifikációs fordulóját, ahol Gida Csobokával (12.a) Péter Szandra tanárnő kíséretében vettünk részt. Arról a kérdésről vitáztunk, szükség van-e Magyarországon a klíma- és környezetvédelem tantárgyként való bevezetésére.

Egész úton arról beszéltünk, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy ebben az évben személyesen van lehetőségünk versenyezni a többi diákkal. Így sokkal élvezetesebb és személyesebb, mint online formában. Az meg már csak hab a tortán, hogy Csobival mindketten továbbjutottunk. Egyikünk sem gondolta volna, hogy ebben az évben még versenyezni fogunk, ezért is nagyon nagy öröm, hogy ezt az élményt közösen élhetjük át, szobatársakként és barátnőkként.

Köszönjük a végtelen sok támogatást és segítséget Péter Szandra, Major Hajnalka és Zsednai Dóra tanárnőknek! Csobival mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtovább jussunk el a versenyben!

Verebélyi Liza

12.b

(Fotók: Kersák Viktória)

További cikkek