hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

„Winterfreude” – A tél örömei rajzverseny eredményhirdetése

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > „Winterfreude” – A tél örömei rajzverseny eredményhirdetése

2022. január elején az MNÁMK Általános Iskolája rajzversenyt hirdetett az 1. osztályba készülő gyerekek számára, melynek eredményhirdetésére  2022. február 19-én került sor.

A pályázat városi szintű volt, tehát minden iskolába készülő bajai nagycsoportos óvodás tudott művet beküldeni.    

Az értékelésénél nehéz dolga volt a zsűrinek, mert a kicsik nagy örömünkre sok-sok fantáziadús és technikailag is ügyes pályamunkát küldtek be. A zsűri tagjai Andrasics Jánosné, iskolánk rajz szakos pedagógusa és Erdei Márta, a vizuális iskola pedagógusa voltak.

Az eredményhirdetésre a „Tavaszébresztő” című nyílt beiskolázási napközis foglalkozás keretében került sor az iskolánk udvarán, ahol az érdeklődők megtekinthették az alkotásokból készült kiállítást is. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, így az eredményhirdetés után egy nagyon jó hangulatban töltött napközis foglalkozással is gazdagodhattak a gyerekek ezen a szép pénteki napon.

A rajzpályázaton minden kisgyermek ajándékot kapott. A legszebbnek ítélt alkotásokat különdíjjal és „A legkiemelkedőbb ábrázolás” kategória odaítélésével jutalmaztuk.

A Bajai Televízió összeállítása:

További cikkek