hude Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930
hude Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930

Üdvözlet az iskola vezetőségétől

MNÁMK-UBZ > Üdvözlet az iskola vezetőségétől

Tisztelt Szülők, kedves leendő MNÁMK-s Diákok!

Szeretettel köszöntjük Önöket az Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja gimnáziumának és technikumának beiskolázási oldalán!

Ebben a rendkívüli évben szeretnénk Önöket a honlapunk adta lehetőségeket kihasználva tájékoztatni az MNÁMK középiskolai kínálatáról és egyúttal betekintést nyújtani Önöknek az iskola életébe.

Az intézményben folyó munka célja, hogy önálló, önmagukért és környezetükért felelősséget vállalni képes, együttműködni tudó, magas szintű szaktárgyi, német és angol nyelvi tudással felvértezett fiatalokat készítsünk fel a hazai vagy külföldi felsőoktatási intézményekben történő továbbtanulásra.

 Tesszük mindezt az MNÁMK falai között és azokon kívül, projekteken, modern oktatásszervezési keretek között a digitális térben is, hogy minél jobb esélyt biztosítsunk diákjainknak a diplomaszerzésre   vagy iskolánk technikumában megszerzett szakmájukkal a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésre.

A szakmai munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidő igényes eltöltésére, valamint a tanulók igényes, kulturált, biztonságos, modern és családias környezetének kialakítására.

Az intézmény sokéves tradícióira építve, a német, a magyarországi német és a magyar kultúrákból merítve innovatív utakon járunk, melyre most Önöket is meghívjuk! Pillantsanak be a munkánkba a honlap segítségével és látogassanak el hozzánk virtuálisan a 2020. december 05-én, szombaton megrendezésre kerülő rendhagyó, online nyílt napunkon!

 

Baja, 2020. október 12.