hu Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Üdvözlet az iskola vezetőségétől

MNÁMK-UBZ > Üdvözlet az iskola vezetőségétől

Tisztelt Szülők, kedves leendő MNÁMK-s Diákok!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Egységes Iskolájának beiskolázási oldalán!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni a honlapunk adta lehetőségeket kihasználva az MNÁMK képzési kínálatáról és egyúttal betekintést nyújtani Önöknek az iskola életébe.

Az intézményben folyó munka célja, hogy önálló, önmagukért és környezetükért felelősséget vállalni képes, együttműködni tudó, magas szintű szaktárgyi, német és angol nyelvi tudással felvértezett fiatalokat készítsünk fel a hazai vagy külföldi felsőoktatási intézményekben történő továbbtanulásra.

Tesszük mindezt az MNÁMK falai között, Egységes Iskolánk keretein belül, amely az 1. osztálytól a 13. évfolyamig biztosítja tanulóink számára a tudás megszerzését egymásra épülő tanterveink, módszertani eszköztárunk, s az egymással szorosan együttműködő, elkötelezett pedagógusaink segítségével. S tesszük mindezt a falakon kívül projekteken, modern oktatásszervezési keretek között a digitális térben is, hogy minél jobb esélyt biztosítsunk diákjainknak a diplomaszerzésre   vagy iskolánk technikumában megszerzett szakmájukkal a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésre.

A szakmai munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidő igényes eltöltésére, valamint a tanulók kulturált, biztonságos, modern és családias környezetének kialakítására.

Az intézmény sokéves tradícióira építve, a német, a magyarországi német és a magyar kultúrákból merítve innovatív utakon járunk, melyre most Önöket is meghívjuk! Pillantsanak be a munkánkba a honlap folyamatosan megújuló beiskolázási felületének segítségével!

Baja, 2022. október 11.