hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

A 2022. évi Rotary-futások díjátadása

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > A 2022. évi Rotary-futások díjátadása

Sport, jótékonyság, közösségépítés, s ráadásul a legtöbb indulót mozgósító iskolaként az első helyezés: mindez a 2022-es év Rotary- futásainak nyeresége az MNÁMK Általános Iskolája számára.  Ma ehhez járult még hozzá az a nyeremény, amit Györök Zoltán elnök úrtól és Sipos Jánostól, a futások fő szervezőjétől vehettünk át egy kis ünnepség keretében az általános iskola sportcsarnokában.

Az átadáson jelen voltak az alsó és felső tagozatot képviselő osztályok, valamint mindazok a tanulók, akik dobogós helyezést értek el a tavalyi futások valamelyikén. Az iskola nevében Nuberné Honti Ivett igazgatónő vette át a díjakat, a 70 000,- Ft értékű sporteszközöket, melyeket kicsik és nagyok egyaránt használhatnak, s a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket fejlesztik.

Köszönjük az értékes nyereményt, s örülünk, hogy egy ilyen nemes kezdeményezésben vehettünk rész! A szülők és a pedagógusok közreműködése, támogatása nélkül nem sikerült volna ezt a magas részvételi arányt elérnünk, így hálásak vagyunk az ő támogatásukért is!

Büszkék vagyunk az elért eredményünkre!

További cikkek