hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hude Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Aki a virágot szereti!

Az MNÁMK 2020. tavaszán csatlakozott a ‘Virágos Óvodák, Virágos Iskolák’ helyi akcióhoz. A felhívást Baja Város Önkormányzat, a Bajai Kommunális és Szolgáltató Kft. és a Bajai Városvédő és -szépítő Egyesület közösen tette közzé azzal a céllal, hogy legyünk közösen a virágok barátai. 

A pályázatot három éve minden esztendőben meghirdetik, és mi minden alkalommal jutalomban részesültünk. Így volt ez az idén is. A vírushelyzet miatt a tavaszi helyszíni bejárás elmaradt. A szakemberek október közepén látogattak el intézményünkbe. Gyönyörködtek a virágos kertjeinkben és elismerő hangon beszéltek az MNÁMK Egységes Iskola és az Óvoda virágos környezetéről.

Az eddigi években a díjakat a Városháza dísztermében adták át, ebben az évben azonban ez is elmaradt. Az ünnepséget november 3-ára tervezték, de a járvány miatt erre nem kerülhetett sor. Nem maradtunk viszont ajándék nélkül. Munkánk eredményeként 2020. november 11-én a Bajai Kommunális és Szolgáltató Kft. egyik munkatársa személyesen hozott el egy láda virágpalántát. Az oklevél postán érkezett meg hozzánk.

Nagyon szépen köszönjük a munkát mindazoknak, akik részt vettek benne! Külön köszönet a szülőknek, akik sokadszor bizonyították, hogy mindenben számíthatunk rájuk!

Fiedler Antal

További cikkek