hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Kis Tudósok Akadémiája

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Kis Tudósok Akadémiája

2022 áprilisában Adorján Adrienn tanárnő és Zsibrek Tímea laboráns vezetésével indult el az MNÁMK-ban, a „Kis Tudósok Akadémiája” elnevezésű program. Csatlakozott is hozzá szép számú óvodás és általános iskolás tanuló. A játékos kémiai és biológiai kísérletek elnyerték a gyermekek tetszését.

A kiváló szakmai munka nyáron egy napra kilépett az MNÁMK kapuin. Zsibrek Tímea laboránst augusztus 19-én meghívta a bajai Modorka Gyereksarok, ahol az ott táborozó diákokkal – köztük két MNÁMK-s gyermekkel – különböző kísérletek és foglalkozások során lávalámpát-táncoló cseppeket, lufit fújtak kémcsővel, vulkánkitörést modelleztek lombikban. Nagyon látványos volt, az elefánt fogkrémes kísérlet is.

Köszönet az MNÁMK vezetésének, amiért biztosította a szükséges eszközöket erre a napra! Köszönöm szépen a meghívást Moóri Dorkának, a Modorka Gyerektábor vezetőjének! Bízom benne, hogy mindenkinek szép élmény volt ez a nap és remélem, jövőre is találkozunk!

Zsibrek Tímea

További cikkek