hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Jónak lenni jó

MNÁMK-UBZ > Gimnázium > Jónak lenni jó

Intézményünkben immár hagyománnyá vált, hogy minden év decemberében adományokat gyűjtünk az EGYMI kollégium diákjainak. Az idei tanévben is Nagy Tünde tanárnő és a DÖK segítségével történtek az előkészületek. A gyűjtés során rendszerezték a felajánlásokat, majd gyönyörűen becsomagolták a meglepetés dobozokat.

2023. december 18-án Nuberné Honti Ivett igazgatónővel indult útnak a lelkes kis csapat, hogy egy műsor keretén belül átadják a rászoruló tanulóknak a karácsonyi ajándékokat. Páncsity Orsolya tanárnő felkészítésével a 8.b osztályos tanulók betlehemezést adtak elő. Az előadást a kollégiumi zenekar karácsonyi dalai színesítették ifj. Illés Zoltán zenekarvezető közreműködésével. Az évek óta megrendezésre kerülő adományozás koordinálását Solt Rita tanárnő segítette.

Ezúton szeretnénk megköszönni az EGYMI diákönkormányzat képviselőinek, a sütőszakkör tagjainak, Bán Ferenc kollégiumi nevelőtanárnak és Kovácsné Zsemlye Marietta kollégiumi vezetőnek a karácsonyi műsort követő vendéglátást.

További cikkek