hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Farsang az MNÁMK alsó tagozatos diákjainak

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Farsang az MNÁMK alsó tagozatos diákjainak

2019. február 15-én ismét megtelt a sportcsarnok szebbnél-szebb, ötletesebbnél-ötletesebb jelmezbe öltözött gyerekekkel.

Igazgatóhelyettes asszony köszöntője után az első-második évfolyamos gyerekek felvonulásával meg is kezdődött a mulatság. A nézők nagy tapssal köszöntötték a legkisebbeket. Ezután bemutatkoztak a nagyobbak is. A bevonuló zenékről ismét DJ Sanyi gondoskodott, a hangerővel nem is volt gond!

A szülők jóvoltából a tavalyi évhez hasonlóan megteltek az asztalok finomságokkal, édes és sós sütikkel, gyümölccsel, szendviccsel, szörppel. Köszönjük szépen!

A közös bemutatkozás után a csoportos jelmezek műsora következett. Az 1.a-sok Gumimacik, a 3.a-sok Örökifjú Öregek, a 3.b-sek Cirkuszi artisták, a 3.c-sek Pingvinek, a 4.a-sok pedig Retro bulizók voltak. Hatalmas ováció fogadta a produkciókat!

Ezek után végre jöhetett az eszem-iszom és a táncmulatság. A zsűri eközben alig győzött jegyzetelni, annyi ötletes, saját készítésű jelmez volt!

A tombolatárgyak asztalánál is nagy volt a nyüzsgés, alig várták már a gyerekek, hogy megkaphassák a nyereményüket. Erre hamarosan sort is kerítettünk.

A zsűri ez alatt meghozta döntését és 50 remekművet díjazott. Csodálatos volt pl. Optimus vezér a Transformers-ből, a Flamingó, a Ki nevet a végén? társasjáték, Pippi Langstrump, a Kaktusz, Kasszás Erzsi és még sorolhatnánk!

Az idő hamar elrepült eljött a buli vége. A szülők és pedagógusok segítségével gyorsan rendet csináltunk a csarnokban.

Jól éreztük magunkat, jövőre is itt leszünk!

                                                                                                          Szilágyiné Deres Anikó

További cikkek