hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939
hu Magyarországi Német Általános Művelődési Központ - Ungarndeutsches Bildungszentrum +36 (06) 79 - 520 930 - OM azonosító: 027939

Új játszótereket kapott az általános iskola

MNÁMK-UBZ > Általános Iskola > Új játszótereket kapott az általános iskola

Igazi meglepetés várta szeptember 3-án az MNÁMK diákjait!

Vidám dallal köszöntötték az új játszóteret, mely alsó- és felső tagozatos gyermekeknek egyaránt nyújt remek kikapcsolódást és mozgáslehetőséget a tanítási órák közötti és utáni szabadidőben.

Különböző helyszíneken különböző korosztály élvezheti az önfeledt játék örömét, melynek során az egyes eszközök használatával különböző képességeik szinte észrevétlenül fejlődnek. A felső tagozat udvara négy kis pavilonnal is gazdagodott, melyek ideális helyszínéül szolgálnak a pihenés és beszélgetés mellett tanóráknak, tanulószobás foglalkozásoknak egyaránt.

Pedagógusok, szülők közreműködésével néhány színes ugróiskola és kültéri társasjáték is felfestésre került az udvar betonnal fedett részén.

A játszóteret a több mint 400 általános iskolás tanulónak az iskolavezetés, a Szülői Szervezet elnöke, valamint a diákönkormányzat két tagja adta át a tanévnyitó ünnepély végén.

További cikkek